UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Od października planuje się utworzenie SEKCJI KULINARNEJ, której dedykujemy:

Wykład: "Znaczenie kwasów tłuszczowych omega-3 w żywieniu" z następującym planem prezentacji:

 

1. Rola tłuszczów w organizmie

2. Źródła tłuszczów w diecie (oleje rafinowane a tłoczone na zimno różnice, zastosowanie)

3. Podział i źródła kwasów tłuszczowych

Klasyfikacja:

- kwasy tłuszczowe

- nasycone

- nienasycone

4. Charakterystyka niezbędnym ninasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) proporcje kwasów omega 3 i 6

5. Dieta dr Budwig - zalecenia żywieniowe w diecie zdrowego i chorego człowieka.

Wykłady cieszą się zawsze dużym zainteresowaniem uczestników. Jako dietetyk zawsze staram się przekazać najwięcej informacji na temat zdrowego żywienia. Jednocześnie uczestnicy mogą skorzystać z naszych produktów i materiałów edukacyjno - reklamowych.

Pozdrawiam

Agata Wojkowska

Konsultant Dietetyczny

mobile: +48 504 222 140

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Joomla Template - by Joomlage.com